• Bg България
  • De
  • Fr
  • En
  • Es

Astrup Fearnley Museet

Formidling av samtidskunst er et hovedfokus for Astrup Fearnley Museet, og vi arbeider kontinuerlig med å forbedre publikums opplevelse av våre utstillinger og å imøtekomme deres ønske om å lære mer om kunst. Nå utvider vi museets omfattende formi...
ios
15 февруари 2016, 07:03

About Astrup Fearnley Museet

Formidling av samtidskunst er et hovedfokus for Astrup Fearnley Museet, og vi arbeider kontinuerlig med å forbedre publikums opplevelse av våre utstillinger og å imøtekomme deres ønske om å lære mer om kunst. Nå utvider vi museets omfattende formidlingsprogram ved å lansere en egen museumsapp - som første museum i Norge!

Med appen kan publikum enkelt lytte til lydfiler om kunstverkene og både lagre og dele sine favorittkunstverk. Appen gjør det også lett å holde seg oppdatert på aktuelle aktiviteter, foredrag og nye utstillinger i museet - og å bli medlem i museets Kunstklubb.

Appen har et eget segment for barn og som et av de første museene i Norge tilbyr Astrup Fearnley Museet egne lydfiler spesielt laget for de yngste. Disse har allerede fått svært god mottagelse hos publikum og til alle utstillinger på Astrup Fearnley Museet vil egne lydfiler og aktiviteter for barn og unge være tilgjengelige i museets app.

Appen vil kunne lastes ned gratis i iTunes og Google Play. Publikum kan og utforske appen på iPads i museets infolounge. Til barnefamilier har vi iPods til gratis utlån, slik at også de som ikke har smarttelefon kan benytte seg av vårt nye digitale formidlingstilbud.

Astrup Fearnley Museet er et privat samtidskunstmuseum som åpnet i 1993. Museet er grunnlagt og støttet av stiftelsen Thomas Fearnley, Heddy og Nils Astrup. Etter 18 år flyttet museet fra lokaler i Dronningensgate 4 til nytt museumsbygg på Tjuvholmen i Oslo.

Images

Screen1136x1136
Screen1136x1136
Screen1136x1136
Screen1136x1136
Screen1136x1136

Download

Ios app store

Simmilar Apps

60x60bb

Linda Stuhaug

Gratis applikasjon for deg som vil spise sunn mat fra morgen til kveld! Enkle...
60x60bb

Kristine Weber

Mat for muskler er en nyttig applikasjon som gir deg oversikt over sunne...
60x60bb

Always Menstruationskalender

Opdag den nye gratis applikation fra Always! Med den nye applikation, som er...
60x60bb

MotioMera

MotioMera is an app that lets you keep track of your exercises and score...

Comments

Търсене

Реклама

Стани фен във Facebook

Facebook logo
Стани фен във