• Es es
  • De
  • Fr
  • En
  • Bg

Viu Lloret

L'app de Lloret de Mar per a dispositius mòbils forma part d’una estratègia smart, amb la qual es tendeix a una gestió més intel•ligent dels serveis, seguint el repte de millorar la qualitat de vida de la ciutadania i dels visitants de la vila, to...
ios
17 de julio de 2016 05:16

Sobre% {título}

L'app de Lloret de Mar per a dispositius mòbils forma part d’una estratègia smart, amb la qual es tendeix a una gestió més intel•ligent dels serveis, seguint el repte de millorar la qualitat de vida de la ciutadania i dels visitants de la vila, tot accedint a serveis i continguts de manera més àgil, personalitzada i geolocalitzada.
L’app de Lloret de Mar us ofereix tota la informació local d’interès a la butxaca. Hi podeu consultar tota la informació de l’agenda d’activitats, festes majors, esdeveniments concrets, avisos, les associacions de Lloret, els telèfons d’interès i emergència, el comerç local, restauració, el teatre, les notícies, salut, esports, medi ambient, el puntet, les xarxes aparcaments i transport urbà entre altres.
L’apartat de la Bústia de Comunicats es permet una nova forma d’interacció a través d’un gestor d’incidències com a model de gestió col•laborativa i participativa.
A la secció Comerç podeu trobar les fitxes de les botigues de Lloret de Mar, amb les seves dades de localització, contacte i el mapa de localització, així com la ruta per arribar a cada comerç. Dintre d’aquesta secció, també trobareu les ofertes vigents del comerç de Lloret de Mar.

Imágenes

Screen1136x1136
Screen1136x1136
Screen1136x1136
Screen1136x1136
Screen1136x1136

Descargar

Ios app store

Aplicaciones similares

60x60bb

Festa Major Vilafranca del Penedès

L’app oficial de la Festa Major de Vilafranca del Penedès 2016. Consulta...
60x60bb

La Nit dels Museus

En l’aplicació La Nit dels Museus podreu trobar totes les activitats...
60x60bb

CanetRock 016

El Canet Rock va ser un concert històric que es va fer en un moment històric....
60x60bb

Cocoa Mataró

Ja tens disponible l'aplicació oficial de la discoteca de moda del Maresme!...

Comentarios

Search

Advertisement

Become a Fan on Facebook

Facebook logo
Become a Fan on