• De Deutsch
  • Fr
  • En
  • Bg
  • Es

Pieter Paul Guide

Tips op basis van je favoriete kunstwerken en kunstenaars? Informatie wanneer jij dat wil? Even kijken in de agenda met brandend actuele evenementen? Pieter Paul doet niets liever. Zoek op de kaart – vind wat jou interesseert – en Pieter Paul gids...
iOS
Freitag, 27. Oktober 2017, 05:38 Uhr

Über Pieter Paul Guide

Tips op basis van je favoriete kunstwerken en kunstenaars? Informatie wanneer jij dat wil? Even kijken in de agenda met brandend actuele evenementen? Pieter Paul doet niets liever.
Zoek op de kaart – vind wat jou interesseert – en Pieter Paul gidst je door de tentoonstelling. Neem een foto van een kunstwerk en ontdek in een oogwenk het verhaal erachter. Share ook naar hartenlust je mooiste ontdekkingen via je favoriete social media.
Met Pieter Paul beleef je – kenner of beginner, jong of minder jong – een boeiende reis doorheen onze kunst & cultuur.

KIES EEN LOCATIE
Open de Pieter Paul app en kom op onze kaart terecht gebaseerd op jouw locatie. Welke interessante musea, kunstgalerijen, tentoonstellingen of veilinghuizen zijn in jouw buurt? Klik op de pin(s) & ga op ontdekking!

KRIJG INFO
Per locatie ontvang je praktische informatie zoals openingsuren, adres en toegangsprijzen. Je krijgt een impressie van de werken, een agenda met alle toekomstige activiteiten en eventueel zelfs extra’s zoals beeldmateriaal of audiomateriaal.

SCAN EEN WERK
Als je in het museum, galerie of veilinghuis bent dan gebruik je de “scan”-knop om extra details te weten te komen over de creatie. Maak een foto en krijg uitgebreide info van de curator over de kunstenaar, de periode, de materie, etc.

VOEG TOE AAN FAVORIETEN
Interesseert een werk jou, plaats het onder je favorieten en het komt automatisch in je persoonlijke collectie. Zo kan je de kunstenaar blijven volgen. Voeg de locatie toe aan je favorieten en blijf automatisch op de hoogte van komende evenementen en tentoonstellingen.

EXTRA’S
Je kan kiezen uit een lijst- of kaartweergave, iBeacons gebruiken om nog meer te weten te komen over de kunstwerken en via Pieter Paul kan je je favorieten ook direct delen via je social media. Laat je vrienden weten welke werken of locaties jou kunnen bekoren of geef hun tips welke tentoonstelling ze zeker moeten bezoeken.

Welkom bij de Pieter Paul Community.

Bilder

392x696bb
392x696bb
392x696bb
392x696bb
392x696bb

Download

Ios app store

Ähnliche Apps

60x60bb

NVU Richtlijnen

De NVU richtlijnen app is speciaal ontwikkeld voor urologen (in opleiding)...
60x60bb

Lydis - IP communicatie specialist

Download de Lydis app en gebruik als bestaande klant alle functionaliteiten...
60x60bb

Classical Music Collection Free HD - cool magic player

√√Amazing Music Player with Knowledge You can see the portraits of 47 great...
60x60bb

ART slide Puzzle Monet seashore boats painting Puzzles

Modern twist on the traditional slide puzzle. This puzzle consists of several...

Kommentare

Suche

Werbung

Werde ein Fan auf Facebook

Facebook logo
Werde ein Fan auf